Ta vare på Din Ungdom!

Til daglig jobber jeg med ungdom. Nydelige fine gode ungdommer som vil ting, kan ting, gjør ting, sier ting, føler ting – hele, ekte mennesker! I maaaaange år har jeg fått lov til å være en av dem de vil prate med. Både om tøys og tull, om fremtiden og om de tingene som svir.

Jeg er så takknemlig og glad for hvert et møte. Hver en ungdom har gitt meg kunnskap som igjen har kommer andre til gode! De har gitt meg litt av seg, og jeg har lagt dem i mitt hjerte.

Nå, når Koronavirus krever at dagene plutselig ble annerledes, får jeg ikke gå på jobb på normalt vis, og jeg savner dem veldig! Heldigvis får jeg være sammen med dem jeg av og til tror jeg kjenner best. Mine egne ungdommer. Huset er fylt av mennesker som vokser, og det føles veldig bra. Slitsomt å være så tett så klart, men bra!

Likevel føler jeg meg satt på vent – akkurat som resten av verden. Jeg får ikke gjøre det jeg kan, der ute i verden. Jeg vil utfordre ungdom til å tro på at de kan klare alt mulig, dytte ungdom ut av comfortsonene, klemme ungdommene inn i trygghet til å være stolte av seg selv og trøste ungdom til å våge å bli hørt.

Jeg håper at du tar vare på din ungdom. Du er nemlig det eneste de ønsker seg!

Gi tid, gi nærvær, gi tillit, gi ærlighet, gi kjærlighet. Gi – og du får tusen ganger tilbake.

Ta vare på hverandre og vask hender.❤️